Cooperació Osona Sahara

Material Esportiu

Material Esportiu

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Enviem material esportiu per estimular a través de l’esport als joves sahrauís. 
Àrea d’actuació : Camps de refugiats de Tindouf (Algèria), Wilaya d’Auserd.

OBJECTIUS

El poble sahrauí està obligat des de fa dècades a viure fora de la seva terra, la qual ha estat expropiada pel Marroc en un conflicte bèl·lic que s’allarga en el temps, i per al qual no es veu un final a mig termini.

Els joves sahrauís formen un col·lectiu especialment vulnerable ja que la seva vida als camps de refugiats de Tindouf no presenta moltes opcions de futur. L’oci és un dels enemics a combatre, ja que comporta al desànim i la frustració.

El Ministeri del Govern del Front Polisario per a la Joventut i l’Esport intenta impulsar esdeveniments i tornejos esportius.

Des Cooperació Osona Sàhara (COOOS) hem contactat amb diferents associacions esportives de la nostra comarca per tal d’arreplegar equipaments esportius (samarretes, pantalons, calçat esportiu …) així com trofeus esportius.

Es va recollir material durant dos mesos. Després classificar i empaquetar es va enviar al gener de 2017 als campaments.

Es van instal·lar uns contenidors en dos clubs osonencs: El Vic Riuprimer REFO F.C. i amb la Fundació U.E. Vic.

En total es van recollir 156 kg de roba dels quals s’han enviat als campaments 72,4 kg. als representants del Govern Saharauí per tal de facilitar una millor pràctica esportiva.
La resta es va entregar a l’Associació Tapis per la seva obra social.

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari

Clicant qualsevol enllaç en aquesta pàgina esteu consentint l'us de les cookies.